marți, 15 septembrie 2009

" Pentru că celui care are i se va da încă și mai mult, așa încât va avea mai mult decât suficient, dar celui care n-are i se va lua chiar și ce are! "

Intrebarea care ma framanta este : De unde a avut atat de mult incat sa i se mai dea ??? Da ... despre el vorbesc, proprietarul acestei bijuterii despre care nimeni nu stie nimic, un yaht de 75, cateva sute de milioane, inregistrat in ... ati ghicit, insulele Cayman! Oare care este algoritmul dupa care sunt cernuti invingatorii de restul ? Unii vor raspunde Dumnezeu, altii vor spune Satana, norocul, flerul, inteligenta, clasa sociala sau "der Wille zur Macht" cum spunea Friedrich Nietzsche. Cine ma poate ajuta ?


Eu cred ca algoritmul este cel mai complex din cate au existat, si include tot ce am enumerat mai sus si chiar mai mult, ca de exemplu "power of will" (1.Nu am gasit o expresie in romana adecvata. 2. Nu ma refer la cea ce a spus Nietzsche ). Subiectul este prea complex si ma asteapta un task care are dead line maine la 11. Si totusi, cine imi poate spune cum sa ajung la o asemenea proprietate sau cum a ajuns acest necunoscut atat de potent financiar ????


P.S.
I saw this in Civita Vechia, Italy in 18.08.2009. It was docked there. Looked like just the crew was there. No sign of life other than staff for one day.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu