joi, 10 septembrie 2009

Casta de "nenorociti"

Am vazut azi o jleapca de caini care isi aparau hoitul, adica salariile, ajungand sa ma intreb: Oare ce drepturi au in plus, fata de soferii de pe ambulanta , acesti asa zisi magistrati care sunt sclavii oamenilor influenti (tatal meu A AVUT asemenea sclavi, cu toate ca nu i-a folosit niciodata pentru a comite abuzuri si a fost victima acestor nenorociti, sclavi ai altor baroni locali), care ies noaptea din case, ca sobolanii pentru asi lua in avans MITA pentru a doua zii, fie ca era vorba de un crap de 10 kg sau de cateva milioane de lei vechi, pentru a da o sentinta CORECTA sau a debloca niste conturi ale primariei, blocate abuziv intr-o campanie electorala.
Oare acesti soferi de abulanta sunt mai putin importanti in piramida societatii decat magistratii, nu ar merita MACAR ACELEASI DREPTURI ? Cunosc UN VETERAN DE RAZBOI, ROMAN, singur pe lume, scos afara de acesti asa zisi magistrati, din casa data ca despagubire dupa ce i-au daramat casa pentru a regulariza un rau, casa care i-a fost data unui director de la Apele Romane. Mona Pivniceru a spus ca ar trebui adus in fata CSM ului acest tip de sclavi pentru a fii sanctionati, adica pentru a primii un avertisment ! EU IMI DORESC ca in momentul unei crize de diabet, pentru ca Mona Pivniceru are 110 kg in viu sau unei crize fatale de ficat sau unui infart, Monei Pivniceru sa ii se spuna de la 112 ca soferii de pe ambulanta sunt in greva si ca cei care mai lucreaza au plecat la niste solicitari de urgenta pentru cativa oameni ai strazii. Si chiar daca ar mai fii unul disponibil ar fii nemaipomenit daca ar face pana sau ar fii pocnit intr-o intersectie. Cat despre sclavii nenominalizati aici, azi va dedic PARAZITI - Vreau sa va doara cu toate ca melodia, in mare parte este adresata unui alt grup infractional.


Pe banii nostri stati tolaniti la soare
.
.
V-as coase la gura cu sfoara
Vreau sa va doara
Sa ne mintiti doar din priviri pentru ultima oara
Vreau sa va doara
Sa ne mintiti doar din priviri pentru ultima oara
Iubiti-ne cum iubiti parfumurile tari cand va numim
Tarfe politice, calai si mercenari

... ma semnez, IMI ESTE SILA, dar ma adaptez la mediu ...

Un comentariu:

  1. Vrei într-adevăr altceva?! Citeşte, gândeşte singur şi lasă-mi mesaj să ne unim. Două milioane de nemulţumiţi care scriu în mediu virtual, au efect asupra clasei conducătoare, ca şi găinaţul unui porumbel asupra armatei talibane din Kabul.

    RăspundețiȘtergere